Team


Mw. C.R.M. Brinkcate-Smienk, tandarts

Carmen Brinkcate is in 2004 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na haar studie heeft zij gewerkt in praktijken in Almelo en Delden. Ook heeft zij gedurende een half jaar gewerkt bij Mondziekten en Kaakchirurgie in het MST te Enschede. Per 2008 heeft zij de praktijk aan de Vosmeerstraat overgenomen. Zij werkt met veel plezier van maandag tot en met donderdag in haar praktijk.

Mw. J.G.M. Hofste-Lansink, assistente

Annie is al meer dan veertig jaar werkzaam in de praktijk. Eerst bij tandarts Lowik, en sinds de overname in 2008 bij tandarts Brinkcate. Zij is een all-round assistente en werkzaam op maandag en woensdag.

Mw. B.J.B. Lohuis-Hoek, preventie-assistente

Bianca is sinds 1997 werkzaam in de praktijk als tandartsassistente. In 2015 heeft zij de cursus preventie-assistente met succes afgerond. Zij mag zelfstandig poetsinstructies geven en tandsteen verwijderen. Bianca werkt op dinsdag en donderdag.

Mw. K.G.M. Busscher-Filart, preventie-assistente

Kim werkt sinds 2010 bij ons. Daarvoor heeft zij enige jaren in Almelo gewerkt. Ook Kim heeft in 2015 de preventie-cursus met goed gevolg afgerond. Zij mag poetsinstructies geven en tandsteen verwijderen. Verder heeft Kim een cursus sealen gedaan. Zij brengt in de net doorgebroken blijvende kiezen van kinderen een laklaagje aan om gaatjes te helpen voorkomen. Kim werkt op dinsdag en woensdag.